Udhëzime për përdorim Money Amulet

Udhëzime për përdorimin e Amuletës së Parave

Monedhë amuleti për para dhe fat të mirë në Shqipëri.

Indikacionet dhe kundërindikimet për përdorim

Porositni një amulet në faqen zyrtare të internetit

Amuleta e parave u nevojitet atyre që:

  • merr një pagë të vogël;
  • nuk mund të gjejë një punë premtuese;
  • jeton nga pagesa në pagë;
  • ka borxhe dhe kredi;
  • kryen transaksione parash;
  • dëshiron të fillojë biznesin e tij;
  • dëshiron të mbrojë veten nga problemet financiare.

Efikasiteti i amuletit konfirmohet nga rishikime të shumta.

Si të përdorim?

Për rezultate efektive Amuleti i Parave duhet të përdoret në mënyrë korrekte. Amuleti bartet më mirë në një portofol, të ndarë nga monedhat e zakonshme, ose në një xhep të fshehtë. Amuleti duhet të jetë gjithmonë aty. Amuleti duhet të mbahet gjithmonë i pastër.

Amuleti i parave nuk rekomandohet t'u tregohet të huajve. Por është e mundur dhe e nevojshme ta trashëgoni atë.

Shpresa për një rezultat të shpejtë është e mundur vetëm nëse një person beson në fuqinë e një amuleti magjik. Për të ushqyer amuletin me energji, mund ta vendosni në pëllëmbën tuaj dhe në heshtje t'i kërkoni ndihmë. Çdo ditë fuqia e amuletit do të rritet, gjë që garanton suksesin e një personi në të gjitha punët e tij. Që Money Amulet të funksionojë, nuk keni më nevojë të kryeni rituale, pasi që amuleti është tashmë gati të përdoret për fat të mirë.