Shqyrtime rreth Money Amulet

 • Rina
  Amulet mrekulli! Unë kurrë nuk kam besuar në gjëra të tilla derisa nuk u përballa vetë. Më paraqitën një amulet të tillë dhe fati filloi menjëherë. Paga ime u rrit, unë i mbylli të gjitha huatë, dhe tani po kursej për një makinë!
  Money Amulet
 • Altin
  Gruaja ime më bleu një amulet të tillë, nuk di si ta lidh, por pas kësaj blerje u promovova. Shpresoj se është një rastësi, por unë ende mbaj amuletin me vete
  Money Amulet
 • Arijan
  Më pushuan nga puna, gruaja iku . . . Nuk kishte para, unë duhej ta shisja makinën. Nuk dija çfarë të bëja, gjithçka që nuk ndërmora nuk dha asnjë rezultat. Takova një amulet në Internet dhe e porosita menjëherë. Efekt mahnitës ! ! Kam gjetur një punë shpejt, edhe pa humbur pagën time, kam kursyer për një makinë, madje e kam marrë më të shtrenjtë tani. Amulet i këshillit për të gjithë!
  Money Amulet
 • Arijan
  Unë jam skeptik për të gjitha gjërat magjike, por kjo amulet më ndihmoi vërtet. Biznesi im më në fund po më bën të fitoj! Jam shumë i kënaqur me rezultatin, tani i këshilloj të gjithë miqtë e mi.
  Money Amulet
 • Mirjeta
  Unë besoj në magji dhe psikikë, kështu që sa më shpejt që u këshillova të porosisja këtë amulet, e urdhërova atë pa hezitim. Rezultati është me të vërtetë atje!
  Money Amulet
Vlerësimi i përdoruesit Money Amulet
4.7
28