Amulet për para

Monedhë Money Amulet

Monedhë Money Amulet
6990Lek13980Lek
4.728

Për të porositur Money Amulet

Ulje -50%

Porosit Amuletë e Parave në faqen zyrtare në Shqipëri me një çmim të volitshëm

Për të porositur një monedhë amuleti për para dhe fat, të duhen:

  1. Lini një kërkesë përmes formularit të porosisë
  2. Ne sqarojmë detajet e porosisë me telefon
  3. Bëni një porosi dhe merrni atë në kohë

Tani mund të blini Money Amulet me 50% zbritje.

Rekomandimet e mjekut

mjek Ushtrues i ritualeve magjike dhe okulte Klajdi mjek Klajdi
specializim:
Ushtrues i ritualeve magjike dhe okulte
përvojë:
11 vjet
Një nga mjetet më efektive për të tërhequr fat dhe para është Amuleta e Parave. Unë vetë përdor një talisman të tillë me sukses. Monedha futet shumë mirë në një portofol, e mbaj gjithmonë me vete. Pas marrjes së hajmali, unë menjëherë fillova të vërej fat financiar. Possibleshtë e mundur që kjo të jetë vetë-hipnozë, por unë më shumë besoj se fuqia e një amuleti magjik vepron në rrjedhën e parave. E kam porositur në faqen zyrtare në Shqipëri.

Amuleti i parave - monedhë amuleti për para dhe fat

Monedha e amuletit mund të porositet në faqen zyrtare të internetit për vendin e Shqipërisë.

Jo të gjithë njerëzit janë me fat me para, shpesh vetëm fati nuk mjafton për të fituar para të mira. Për të tërhequr fat të mirë, duhet të blini një amulet. Desirableshtë e dëshirueshme që amuleti të mund të bartet gjithmonë me vete. Amuleti i monedhës do të sjellë fat të mirë, do të hapë perspektiva në punë, do të ndihmojë në çdo përpjekje.

Amuleti i parave është një amulet që punon për pasuri dhe fat. Amuleti bëhet individualisht dhe lidhet me një person të veçantë. Rituali i konspiracionit të monedhave bazohet në fuqinë e lutjes dhe monedha mbretërore është baza e hajmalisë. Përdoren vetëm monedha të vërteta, të cilat janë bërë nga koha e Pjetrit I deri në 1916.

Amuletë Real Monedhe Perandorake

Veprimi i Amuletës së Parave

Amuleti i monedhës tërheq flukset e parave si një magnet, falë të cilave:

Një amulet tërheq jo vetëm para dhe fat, por edhe dashuri, forcë dhe lumturi. Besimi në një amulet është shumë i rëndësishëm, pasi rritet efektiviteti i veprimit të tij.

Kush do të përfitojë nga amuleti i monedhës?

Amuleti i monedhave do të ndihmojë ata që:

Monedha do të ndihmojë në gjetjen e harmonisë në familje

Edhe nëse një person nuk beson në fuqinë magjike të amuletit, praktika tregon se pas marrjes së Amuletit të Parave, një person fillon të besojë në të dhe ta falënderojë atë për sukseset e tij. Amuleti do të jetë një dhuratë e mirë, pasi me të ju jo vetëm që do t'ju uroni lumturi, fat të mirë dhe para, por gjithashtu do të paraqitni dëshira në një pjatë argjendi për një person të afërt me ju. Pas blerjes së amuletit, jeta menjëherë do të fillojë të përmirësohet.

Përfitimet e Amuletës

Amuleti i parave ka një numër përparësish:

Pronari i Money Amulet do të fillojë të tërheqë fat që nga ditët e para. Amuleti mbron nga armiqtë dhe njerëzit ziliqarë, krijon çështje monetare. Të gjithë mund të bëhen të suksesshëm dhe të pasur, thjesht ju duhet mbështetja nga një amuletë e vjetër.

Efikasiteti i amuletit konfirmohet nga rishikime të shumta. Ne marrim shumë letra se si amuleti ndryshon jetën e njerëzve. Më poshtë mund të lexoni vlerësimet.

Si të përdorim?

Nuk ka nevojë të kryeni rituale për të përdorur amuletën, pasi amuleti është vendosur tashmë për fat të mirë. Për një rezultat efektiv, amuleti duhet të përdoret në mënyrë korrekte. Hajmali është më mirë të bartet në një portofol, por duhet të ndahet nga monedhat e rregullta. Gjithashtu, amuleti mund të bartet në një xhep të fshehtë në mënyrë që të jetë gjithmonë aty. Importantshtë e rëndësishme që amuleti të jetë gjithmonë i pastër. Amuleti i parave nuk mund t'u tregohet të huajve, ju mund t'i kaloni ato vetëm me trashëgimi. Një rezultat i shpejtë do të jetë vetëm nëse personi beson në fuqinë e hajmalit magjik. Për të ushqyer amuletin me energji, mund ta vendosni në pëllëmbët tuaja dhe t'i kërkoni ndihmë. Çdo ditë fuqia e amuletit do të rritet, gjë që garanton suksesin e një personi në të gjitha punët e tij.

Karakteristikat e Prodhimit

Talismani bëhet sipas traditës së lashtë monastike. Artikulli u krijua për herë të parë në 1689 për Peter I. possibleshtë e mundur që falë talismanit, Peter I u bë një sundimtar i madh. Amuleti ishte i trashëguar, ai gjithmonë mbartej nga perandorët.

Amulet me monedha për para dhe fat

Aktualisht, të gjithë mund të veshin amuletin për mirëqenien e tyre financiare. Amuleti është bërë për secilin klient individualisht, emri i pronarit të ardhshëm të amuletit merret parasysh. Personi që përdor hajmali do të shoqërohet me fat, fat dhe para.

Si të blini një amulet në Shqipëri

Monedha e amuletit mund të porositet në faqen zyrtare të internetit, tani çmimi i amuletit është45 €. Pagesa me marrjen e mallit me postë.

Ku mund te blej Money Amulet në Shqipëri?

Qytetet në Shqipëri ku mund të blini Money Amulet

Money Amulet në Tiranë
Qytetet në Shqipëri