Përvoja e përdorimit Money Amulet

Përvoja e përdorimit të Amuletit të Parave nga Ivan nga Ukraina

Përshëndetje të gjithëve! Unë dua t'ju tregoj përvojën time të përdorimit të amuletit të parave. Si shumë të tjerë, për një kohë të gjatë unë nuk besoja në veprimin e amuletave të tilla.Amuleti im

Fillova të kem një problem në punë. Ata filluan të paguanin paga të vogla dhe nuk ishin parashikuar asnjë perspektivë. Nuk mund të ndryshoja thjesht punë, pasi duhej të paguaja hipotekën dhe duhej të jepja të gjithë pagën time me kredi. Nuk kishte fare kursime. Dhe duke parë vendet e lira të punës, nuk kishte asgjë të përshtatshme për mua.

Gruaja ime ishte shumë e shqetësuar dhe vendosi të porosiste një amulet për para dhe fat të mirë.

Rezultati ishte tashmë në dy ditë! Monedha e amuletit për para dhe fat funksionon vërtet! Një mik më ofroi një punë me pagë të lartë, ishte në kompaninë e tij që një vend u bë i disponueshëm për mua. Isha shumë si kjo. Një muaj më vonë, më ofruan një ngritje. Ata thonë saktë se çfarëdo që të bëhet, gjithçka është për të mirë. Unë i këshilloj të gjithë!

Përvoja e përdorimit të Amuletit të Parave nga Tatiana nga Bjellorusia

Burri im më la me një fëmijë, duke më lënë pa para në xhep.

Duket se cilat perspektiva të tjera mund të presin një nënë në pushim të lehonisë, pa punë. Nuk kishte fare para. Jam dekurajuar nga fakti që nuk kisha asgjë për të ushqyer fëmijën tim. Miqtë e mi ndihmuan shumë, disa me para, disa me një fëmijë, ndërsa unë po kërkoja një punë. Një nga miqtë e mi më dha një amulet për para. Shpejt nëna ime u transferua me mua dhe filloi të ndihmojë me fëmijën.

Amulet nga Tatiana

Fillova ta mbaj amuletin me vete kudo. Së shpejti ajo mori një punë si kuzhiniere në një dhomë ngrënie, jo shumë larg nga shtëpia. Çfarë lumturie ishte! Kam marrë një pagë normale dhe ende mund të marr ushqim në shtëpi. Por kjo nuk është asgjë. pas gjysmë viti kalova një konkurs për një kuzhinier në një restorant të vogël, por të njohur. Amuleti i monedhës funksionon vërtet! Tani e mbaj gjithmonë me vete.

Si të përdorim?

Kam mbajtur monedhën në portofol. Ata thonë që mund ta mbash akoma në xhep, por më duket se nuk është i përshtatshëm.

Si të aplikoni?

Zbatimi i monedhës është shumë i thjeshtë. Unë nuk bëra asgjë të veçantë me monedhën. Vetëm disa herë ajo i pëshpëriti për ndihmë dhe besonte shumë në forcën e saj.