Si të ngarkoni një hajmali për fat të mirë: zgjedhja e një amuleti, tërheqja e parave, një komplot në një gur

Amuletat ose hajmalitë nuk janë në gjendje të punojnë pa pagesën e duhur. Por si ta ngarkoni amuletin në shtëpi? Nuk është e nevojshme të kërkoni ndihmë nga magjistarët dhe magjistarët për të kryer një ceremoni që synon të fitojë forcë me një hajmali.

Për ta bërë vetë - për t'i provuar fuqive më të larta se një person është i aftë për shumë, meriton të veshë atribute magjike. Pra, ka shanse për të fituar favorin e parajsës dhe shpirtrave.

Ju gjithashtu duhet të kuptoni nëse amuleti i dikujt tjetër duhet të pastrohet përpara përdorimit.

Rituali i shenjtërimit ose i ngarkimit me energjinë e nevojshme kryhet në pesë mënyra. Cili të zgjedhë varet nga qëllimi i amuletit, qëndrimi ndaj forcave të caktuara të natyrës së personit që kryen shenjtërimin ritual.

amuletë dhe hajmali për fat të mirë

Si të ngarkoni amuletë dhe pse ta bëni atë

Le të zbresim në specifikat. Pse të kryeni veprime rituale dhe si ta ngarkoni vetë hajmali?

 1. Së pari, zgjidhni shenjën e duhur dhe të përshtatshme, vizatim.
 2. Së dyti, një bukuri e blerë ose e bërë nga vetë pronari nuk ka fuqi. Së pari duhet të mësohet me veten. Më pas ngarkojeni me energjinë e nevojshme.
 3. Së treti, është e nevojshme ta bëni atë të funksionojë për pronarin e hajmalisë.

Duke plotësuar tre pikat e kushtit, mund të themi se forcat e elementeve, magjia e bardhë apo e zezë do të mbrojnë admiruesin e tyre. Për më tepër, ia vlen të pastroni rregullisht atributin e mbrojtjes nga negativiteti.

cilat janë magjitë për fat të mirë

paç fat

Qasja e duhur se si të zgjidhni një amuletë që jep fat është e rëndësishme. Me ndihmën e amuletit, problemet do të anashkalojnë pronarin, dhe marrëdhëniet me njerëzit e zakonshëm dhe eprorët përmirësohen tre herë, ose edhe pesë herë. Para se të ngarkoni një hajmali për fat të mirë, duhet të zgjidhni atë të duhurin.

Mund të jetë një guaskë, një gur me pamje interesante ose një monedhë e vjetër e gjetur rastësisht. Për fat dhe mbrojtje, rekomandohet tharja e një tërfili me katër fletë. Gjetja e tij është e vështirë, por e mundur. Pas tharjes së bimës, mbajeni në portofolin ose xhepin tuaj.

këmbë lepuri për fat të mirë

Me kusht që të mos jeni shumë me fat me gjetjet, bëni tuajat. Gjatë procesit të prodhimit, përdorni barishte, nauze, patkua ose një kombinim interesant të bimëve (lisi, aspen, agave, trëndafili). Zgjidhni kombinimet më të thjeshta, metodat e karikimit të amuletit në këtë rast nuk do të bëhen më të komplikuara.

Para se të aktivizoni, mos harroni të pastroni nga negativiteti dhe energjia e njerëzve të tjerë. Për shembull, deti ose toka i japin forcë çdo gjëje që është në to. Nuk është gjithmonë fat apo dashuri. Është e mundur që lotët ose trishtimi.

Amuletat e blera pastrohen gjithashtu nga energjia e krijuesit dhe shitësit. Amuleti u mor nga të paktën pesë persona përpara shitjes. Dhe kjo sugjeron që disa nga mendimet, negative mbetën në produkt.

gur hajmali për fat të mirë

Per dashuri

Një hajmali për dashuri nuk duhet të ketë një formë katrore ose trekëndore. Nuk është e nevojshme të presësh një zemër ose mjellma. Le të jetë një gjë e vogël pa formë, por me skaje të rrumbullakosura ose ovale. Aktivizimi i një amuleti të këtij formati është shumë më i lehtë. Do të synohet veçanërisht në tërheqjen e dashurisë dhe mirëkuptimit të ndërsjellë.

amulet i dashurisë së pakushtëzuar

Ne gjithashtu marrim parasysh faktin që materiali është zgjedhur vetëm natyral dhe nuk mbart vdekje ose lëndim. Këto janë çelësa me lesh ose putra, bisht. Nëse përdoret një pemë, atëherë lëreni shiritin të thahet dhe vetëm atëherë aplikoni rune, shenja ose vizatime që ndihmojnë në tërheqjen e dashurisë.

Një amuletë e ngarkuar për dashuri duhet të jetë gjithmonë pranë pronarit. Nëse zgjedhja ra në një çantë, e bërë vetë me flokët e një dashnori, mos harroni se do t'ju duhet një lexim magji dashurie e tekstit.

Një rregull tjetër i detyrueshëm është veshja e një hajmali larg kryqit të kraharorit.

hajmali për dashurinë

Për para

Si të ngarkoni një hajmali në mënyrë që masat e parave të notojnë në duart tuaja? Së pari, zgjidhni produktet e përshtatshme për këtë proces. Opsioni më i mirë do të ishte:

 • monedha të gjetura;
 • monedha të së njëjtës prerje të mbledhura brenda tre muajve;
 • bizhuteri prej metali të çmuar;
 • faturat.
patkua për fat dhe para

Krijimi i një amuleti për para dhe fat të mirë në biznes nuk është i vështirë. Gjithçka që ju nevojitet është pranë: argjilë ose shkumës, dru ose karton. Krijuesi i amuletit është i detyruar të lidhë dy pjesë të barabarta, në formë të rrumbullakët. Për t'u lidhur, përdorni një fije të kuqe ose ari. Shtoni rune ose shenja sllave.

Kartëmonedhat e aktivizuara për pasuri nuk mund të shkëmbehen. Çdo gjashtë muaj, procedura e pastrimit dhe aktivizimit duhet të përsëritet. Hajmali e parave aktivizon jo vetëm shenjat dhe simbolet, por edhe dritën e muajit të ri. Kryeni ritualin në momentin kur të dy ndriçuesit janë të dukshëm në qiell: dielli dhe hëna. Mjaftueshmëria është e garantuar.

zhaba me tre këmbë për fat të mirë

Para se të ngarkoni amuletin, duhet të kuptoni një gjë të rëndësishme: nuk mund të bëni pa një sekuencë dhe ritual të caktuar. Në procesin e veprimeve magjike, energjia e amuletit dhe pronarit shkëmbehet. Rituali është krijuar për të kombinuar rrjedhat e energjisë.

Ekzistojnë tre mundësi për të blerë një hajmali:

 • blerja nga duart e një hajmali të bërë nga një person tjetër;
 • beje vete;
 • bërë në fabrikë.

Të treja përfshijnë pastrimin, zbutjen dhe aktivizimin. Trajtojini këto gjëra me përgjegjësi. Duke hedhur ose hedhur gabimisht një magji, ju mund të prishni amuletin dhe të trembni fatin, dashurinë, paratë, e kështu me radhë. Forcat më të larta nuk falin gabimet, dhe aq më tepër një qëndrim të pakujdesshëm ndaj procesit, mosbesimin në fuqinë e tyre. Është e domosdoshme të pastroni amuletin e dikujt tjetër përpara përdorimit.

Me shumë kujdes zgjidhet edhe koha e ritualit. Metodat e karikimit zgjidhen në përputhje me elementet sipas shenjave të zodiakut. Për praktikimin e njerëzve ose kryerjen jo të ritit të parë të suksesshëm në jetë, ekziston një mundësi për të përfituar nga karikimi me ndihmën e fuqisë së kombinuar të elementeve.

ritualet për të sjellë fat të mirë

Karikimi me katër elementë

Nuk do të jetë e vështirë të kryeni vetë një ngjarje rituale për pastrim dhe karikim, por me kusht që personi të respektojë rregullat. Udhëzimet nuk janë të vështira. Ndiqni sjelljen e duhur dhe përgatitjen e përbërësve të nevojshëm. Çdo element kërkon respekt dhe sjellje të duhur.

ngarkesa e katër elementeve

zjarrit

Ngarkimi i amuletit me fuqinë e zjarrit duhet të bëhet në perëndim të diellit. Drita e diellit është si zjarri. Hajmali në raste të tilla mund të bëhet vetëm prej guri ose metali të qëndrueshëm.

Një material i tillë thith në mënyrë të përkryer fuqinë e zjarrtë. Pas pastrimit dhe ngurtësimit nga zjarri, asgjë nuk do ta kërcënojë pronarin e amuletit. Por fati, mbrojtja nga zjarri dhe fati në të gjitha përpjekjet janë të garantuara.

Ndryshimet do të fillojnë menjëherë në ditën e ngjarjes.

ujë

Pastrimi i një amuleti ose disa me ujë është i përshtatshëm për shenjat e ujit dhe ajrit. Ky opsion është i ndaluar për ato të zjarrta, pasi përputhshmëria e elementeve mungon plotësisht. Njerëzit që i përkasin elementit të tokës mund ta përdorin atë, por vetëm gjatë stinës së pranverës ose verës.

Për ritualin, përdorni vetëm ujë të gjallë (burim ose shkrirje). Kaloni larg syve kureshtarë krejt vetëm. Teknika kërkon saktësi dhe kujdes. Fshirja e ujit ritual është gjithashtu e ndaluar. Kërkohet vetë-tharje e plotë.

dheu

Aktivizimi i një hajmali me tokë është shumë i lehtë për t'u përdorur. Pas aktiviteteve të pastrimit dhe të mësuarit me energjinë tuaj, ne insistojmë në amuletin për të paktën 24 orë në tokë.

Toka duhet të jetë e gjallë dhe të marrë frymë mirë. Tokë e përshtatshme në kopsht ose në oborrin tuaj. Sapo të hapni një gropë, kaloni tri herë mbi të. Filloni me këmbën e djathtë.

Pas gërmimit, hajmali vishet më afër trupit gjatë ditës.

Nga ajri

Për të pastruar ose ngarkuar amuletin me ndihmën e shpirtrave të ajrit, zgjidhni një ditë me diell me një qiell të pastër pa re.

Rituali kryhet herët në mëngjes, ndërsa ajri është i pastër dhe i freskët, pa përzierje erërash kimike. Ata dalin në një zonë të hapur të natyrës ku nuk ka shtëpi (pylli, parku ose mbjellja është e përshtatshme).

Mbajeni amuletin në pëllëmbën e shtrirë për 2-3 minuta. Tani silleni atë në buzët tuaja dhe fryni ngadalë tri herë në majë.

Rreth komploteve

Amuletat gjatë një ose të gjitha ritualeve të pastrimit, aktivizimit dhe karikimit jo vetëm që duhet të thithin energjinë e elementeve dhe pronarit të tyre.

Ai duhet të dëgjojë mendimet e pronarit, zërin e tij dhe të ndjejë ngrohtësinë e trupit.

Në këtë rast, është e nevojshme të përdoren tekste magjike. Çdo element ka komplotin e vet:

 1. Pastrimi. "Shpirtrat e elementëve, vijnë. Ndihmë. Hiqni negativin dhe papastërtitë nga amuleti (amuleti, hajmali). Le të hiqet dikush tjetër, por e imja do të qëndrojë, nuk do të mbetet prapa. Më ndihmon me gjithçka".
 2. Për një hajmali, është e rëndësishme të ndjeni emocione pozitive. Mendimet dhe dëshirat që kanë të bëjnë vetëm me momente të caktuara duhet të drejtohen. Kështu, për shembull, për të tërhequr fatin e mirë, thoni: "Unë tërheq fatin e mirë, largoj fatkeqësitë dhe zemërimin njerëzor. Zilia u largua dhe mirësia dhe lumturia u afruan. Ata u ulën në amulet, mbetën, hodhën rrënjë.
 3. Gjatë shenjtërimit me zjarr: "Frymë zjarri, ndihmë! Forca, durimi dhe fati i kalitur. Bashkangjisni në amulet me dylli.

Uji dhe ajri nuk kërkojnë leximin e teksteve të veçanta dhe shqiptimin e një modeli të caktuar fjalësh. Ata janë të fortë, në të njëjtën kohë të sjellshëm dhe pozitivë në çdo mënyrë.

Si të ngarkoni një amuletë sllave

Në dekadën e fundit, njerëzit filluan të kthehen në rrënjët e tyre. Një nga këto kthime quhet blerja e simboleve dhe amuleteve. Amuletat sllave u krijuan nga paraardhësit në mënyrë rigoroze sipas elementeve. Por ata ngarkoheshin gjithmonë në të njëjtën mënyrë: përmes një zjarri ritual. Le të shohim një shembull. Si të ngarkoni amuletin sllav Molvinets, i cili mbron nga dëmtimi i syrit të keq, si dhe nga njerëzit e këqij? Ne ndjekim udhëzimet:

 • ne bëjmë një amulet;
 • ne kryejmë pastrim;
 • ne ngarkojmë me energjinë tonë;
 • ne përgatisim një zjarr ritual me një ofertë për perënditë (në formën e një pusi ose një piramide të cunguar);
 • sigurohemi që të jetë marrë leja për shenjtërim (blatimi duhet të bjerë në mes të zjarrit).

Amuleti sllav vendoset ose pranë hirit, ose mbulohet për një ditë me hirin nga zjarri.

Amuletë për fat të mirë dhe para: foto, mendime, si ta bëni vetë?

Që nga kohërat e lashta, njerëzit janë përpjekur të tërheqin prosperitet dhe pasuri me ndihmën e ritualeve të ndryshme magjike, amuletet, komplotet dhe amuletat për fat të mirë dhe para nuk janë bërë përjashtim. Të gjithë magjistarët, psikikët, shëruesit thonë me besim se një amuletë e zgjedhur siç duhet ose e bërë vetë mund të sjellë fat dhe prosperitet.

Nëse pronari beson pa kushte në fuqinë e talismanit të tij, atëherë pasuria me siguri do t'i buzëqeshë atij dhe pasuria materiale do të bëhet bonusi i saj i këndshëm. Konsideroni amuletë të njohura për fat të mirë dhe para.

Llojet e amuleteve

Ekziston një gamë e madhe amuletash të forta për fat të mirë dhe para. Mund të blini të gatshme, ose mund të bëni vetë një amuletë, duke respektuar disa kushte për prodhimin e tij.

Shumë dëgjojnë këshillat e falltarit të madh Vanga, dikush ndjek udhëzimet e astrologes së famshme Tamara Globa, dhe disa madje gërmojnë në të kaluarën historike dhe krijojnë amuletë që ishin të njohura në ditët e Hordhisë së Artë.

Amulet nga Vanga për fat të mirë dhe para

Amuleti i Vangës për fat të mirë dhe para

Kleriku dhe shëruesja e madhe Vanga gjatë jetës së saj ndihmoi shumë njerëz që i kërkuan ndihmë. Por edhe pas vdekjes së saj, njerëzit gjejnë shpëtim nga telashet dhe fatkeqësitë, gjejnë atë që duan, duke përdorur këshillat e saj.

Vanga argumentoi se natyra është burimi kryesor, një depo e komponentëve të nevojshëm që një person të jetë i lumtur. Thjesht duhet të dini se si t'i përdorni ato në mënyrë korrekte.

Për të bërë një amuletë të fortë për të tërhequr para dhe fat të mirë, ajo këshilloi përdorimin e gjetheve dhe degëve të rrushit. Në pranverë, është e nevojshme të priten disa degë të hollë nga tufa e rrushit. Merrni një fjongo jeshile, bëni tre prerje prej saj, secila prej të cilave duhet të jetë më e gjatë se degët.

Gërshetoni një bisht nga degët dhe shiritat, duke alternuar shirita dhe degëza. Lidhni modelin që rezulton në një unazë që i ngjan një byzylyk. Mbërtheni të dy skajet me tre nyje dhe hiqeni hajmali nga syri i njeriut.

Pasi të jenë tharë degët, amuleti është gati. Gjatë vitit, ai duhet të jetë vazhdimisht me pronarin: ose vishni në krah ose futeni në çantën tuaj. Pas një viti, duhet ta digjni dhe ta bëni vetë një të re.

Amuletë për fat të mirë dhe para nga Tamara Globa

Tamara Globa - astrologja e famshme e kohës sonë - beson se njerëzit pushuan së besuari më kot në fuqinë magjike të talismanëve. Sipas mendimit të saj, një amulet është një mjet i fuqishëm energjikisht për të marrë atë që dëshironi.

Tamara ka amuletin e saj që i sjell fat. Kjo është një monedhë që i ra në duart e saj nga Siberia. Aty, amuleti-monedha ngarkohej me fuqi të veçantë, pasi kishte kryer një ritual në emër, në mënyrë që t'i shërbente një pronari të caktuar. Kushdo mund të porosisë një hajmali të tillë personale nga atje.

Amulet perandorak për fat të mirë dhe para

amulet perandorak për fat të mirë dhe pasuri

Rreth këtij hajmali ka legjenda, njëra prej të cilave është marrja e një monedhe të veçantë nga i riu Pjetri I nga murgjit e Trinitetit-Sergius Lavra. Mbi këtë monedhë, tre dhjakë lexuan lutjet gjatë gjithë natës, dhe më pas ia dorëzuan Pjetrit, duke thënë se tani suksesi në të gjitha çështjet e pret, fati dhe pasuria do të bëhen shokët e tij në gjithçka.

Në të vërtetë, të gjitha problemet që kishte princi i ri në atë kohë u zgjidhën, dhe vetë Pjetri I më pas u bë një perandor i madh. Që atëherë, shumë perandorë kanë veshur amuletin e tyre të monedhës.

Tani magjistarët profesionistë janë të angazhuar në prodhimin e një hajmali të tillë, mund të porositet përmes Internetit. Atij i lexohen lutjet për një person, kështu që duhet të ketë vetëm një pronar. Ju mund të bëni vetë një amuletë perandorake, por kjo do të kërkojë një qëndrim serioz dhe besim të fortë.

Amulet hordhi

Amulet hordhi

Një tjetër amuletë, pronari i të cilit nuk do të përjetojë nevoja materiale, është amuleti Horde. Deri më sot, një sasi e mjaftueshme informacioni për të është ruajtur. Në kohët e lashta, ishte një monedhë e Hordhisë së Artë, e lidhur kryq me një kordon.

Tani një talisman i tillë mund të porositet nga njerëz të ditur ose mund ta bëni vetë.

Amulet musliman për para dhe fat të mirë

amulet musliman për para dhe fat

Muslimanët gjithashtu veshin amuletë të ndryshme magjike që i ndihmojnë ata të fitojnë pavarësi financiare. Amuleti më i njohur konsiderohet të jetë një copë letre në të cilën shkruhen fjalët për pasurinë nga ruqi. Një amuletë e tillë fshihet në një çantë lëkure dhe mbahet me kujdes. Humbja e saj do të ishte një ogur i keq.

Fije e kuqe

amulet me fije të kuqe

Një amuletë me fije të kuqe konsiderohet si amuleti më i fortë për fat të mirë, para dhe mbrojtje. Fijet duhet të zgjidhen nga materiale natyrore. Opsioni më i përshtatshëm është leshi.

Shumë shpesh njerëzit kërkojnë ta fitojnë atë në Izraelin e shenjtë. Personi më i afërt nga farefisi duhet të lidhë fillin në dorë. Lidheni fillin në shtatë nyje. Për të rritur paratë, një monedhë vihet në fill.

Pse një amuletë e bërë në shtëpi është më e mirë se ajo e blerë në një dyqan?

Njerëzit që kërkojnë pasuri dhe mirëqenie shpesh pyesin veten se ku shiten amuletë për fat të mirë dhe para. Mund t'i blini në dyqane të specializuara të profilit ezoterik-magjik. Gjithashtu, ju mund të bëni një porosi individuale për një magjistar ose psikik, sepse ata dinë mirë të flasin një amulet për para dhe fat të mirë.

Kohët e fundit, mënyra më e zakonshme për të blerë një amuletë për fat të mirë, për të tërhequr para dhe për të përmirësuar shëndetin është Interneti. Por një artikull i tillë magjik është i lehtë për t'u bërë vetë. Besohet se një amuletë e punuar me dorë është shumë më efektive, sepse kur e krijoni, mendimet tuaja përqendrohen në një qëllim specifik.

Për më tepër, është e mundur të zgjidhni çdo mundësi për të bërë një amulet që ju pëlqen.

Si të bëni një amuletë për fat të mirë dhe para me duart tuaja?

si të bëni një amuletë për fat të mirë dhe para me duart tuaja

Për të bërë një amuletë për fat të mirë dhe para me duart tuaja, do t'ju nevojiten disa materiale (specifike për secilën metodë), dhe më e rëndësishmja, një qëndrim pozitiv, besim në efektivitetin e hajmalisë dhe fuqinë e mendimit.

monedhë magjike

Monedha magjike është amuleti më i zakonshëm për tërheqjen e parave. Gjatë hënës së plotë, ju duhet të merrni ndonjë monedhë, ta vendosni në një tigan me ujë, ta vendosni në dritare, nën rrezet e hënës. Ata do ta ngarkojnë amuletin me energjinë e hënës. Këtë monedhë duhet ta mbani gjithmonë me vete, mundësisht në portofolin tuaj.

Amulet dylli

Për të bërë një amuletë të tillë, duhet të blini një qiri. Në hënën në rritje, në mesnatë, vendoseni në një gotë, pastaj vini zjarrin. Mendërisht, flaka e një qiri përcjell dëshirat tuaja, ju mund të pëshpëritni në heshtje. Dylli do të ruajë të gjithë informacionin që keni thënë. Kur qiri digjet, dylli ngurtësohet, duhet të vendoset në një qese të veçantë dhe ta mbani gjithmonë me vete, pa ia treguar askujt.

Nga fijet

Ky është një nga amuletat shumë të forta për të tërhequr fat dhe para. Ju duhet të blini fije me ngjyra të ndryshme, të gërshetoni një bishtalec prej tyre. Ndërsa endni, shprehni dëshirat tuaja për para. Pastaj lidhni bishtalecin në një byzylyk, vendoseni në këmbën tuaj të majtë. Pas përmbushjes së dëshirës, hiqni byzylykun dhe digjni atë duke thënë fjalë mirënjohjeje.

Çanta me para

Ky hajmali është krijuar për prosperitetin e familjes, kështu që nëse nuk ka familje, nëse në shtëpi jetojnë të huaj, nuk do të funksionojë.

Qepni vetë një çantë me çdo pëlhurë. Monedhat me prerje të ndryshme mblidhen, lahen në ujë të pastër dhe më pas vendosen në tryezë. Monedhat janë të lumtura, vendosen në një thes, ndërsa duhet të thuhen: "Kopek në kopek, nikel në nikel, pesëdhjetë dollarë në pesëdhjetë dollarë, rubla për rubla, copë ari në copë ari, gjithçka në gjykatë. "

top parash

Një monedhë ose kartëmonedhë duhet të mbështillet me një fije leshi të gjelbër në një top. Ndërsa dredha-dredha, mendoni për paratë. Vendoseni sipër derës së përparme në pjesën e brendshme të shtëpisë, por në mënyrë që të fshihet nga sytë kureshtarë.

gjera te vogla

Ndonjëherë hasim gjëra të vogla në jetë që na tërheqin menjëherë vëmendjen. Mund të jetë çdo gjë: guralecë, predha, figurina, bizhuteri. Një gjë e tillë e vogël do të kontribuojë në suksesin tuaj.

Pema e parave

Para se të mbillni një lule në shtëpi, duhet të varrosni monedha në një tenxhere me tokë. Kur kujdeseni për një lule, duhet të mendoni se po investoni në pasurinë e ardhshme. Nga të huajt, bima nuk mund të fshihet, ndryshe nga amuletët e tjerë.

Patkua mbi derë

Patkua - amuletë sllave për para dhe fat të mirë. Duhet të ngjitni një patkua me këmbët lart nga pjesa e brendshme e shtëpisë sipër derës dhe të mendoni për mirëqenien e ardhshme.

Amuletë-gurë për fat të mirë dhe para për shenjat e zodiakut

amuletë për shenjat e zodiakut

Një mënyrë popullore për të tërhequr fat të mirë është të përdorni një gur që përputhet me shenjën tuaj të zodiakut. Ju mund të blini bizhuteri me një gur të tillë, ose mund të blini një gur të veçantë. Kushti kryesor është që duhet të jetë sipas dëshirës së pronarit, përndryshe nuk do të ketë asnjë përfitim.

 1. Për Dashi, adhuruesit e të qenit në majë, diamanti, safiri, ametisti, rubini janë të përshtatshëm.
 2. Amuletat e bëra nga smeraldi, jadeiti, agati do t'i sjellin fat dhe para Demit besnik dhe të qëndrueshëm.
 3. Binjakët kureshtarë janë më mirë të përdorin topaz, alexandrit, granatë, agat, beril.
 4. Amuleti i parave dhe fati i mirë për Gaforren intuitive do të jetë një sy smeraldi, perla, mace.
 5. Luanët unikë do të fitojnë fat falë rubinit, qelibarit, krisolitit.
 6. Virgjëreshat korrekte dhe racionale do të pasurohen me ndihmën e nefritit, diasperit, kianitit dhe krisolitit.
 7. Peshorja, duke admiruar gjithçka përreth, do të ndihmohet në tërheqjen e fatit nga një diamant, akuamarin, opal, lazuli lapis.
 8. Akrepat e sigurt, fatin e garanton opali i zi, syri i maces, granata, akuamarin.
 9. Shigjetarët autoritativë nuk mund të bëjnë pa lazuli lapis, bruz dhe krisolit.
 10. Malakiti, rubini, oniksi do të ndihmojnë në statusin e Bricjapëve.
 11. Ujorët krijues do të fitojnë mirëqenie falë safirit, ametistit, zirkonit.
 12. Epo, Peshqit krijues kanë nevojë për një gur hëne, perla për të tërhequr para.

Si të flasësh një gjë, objekt, çelës kyç ose hajmali për fat të mirë

si të thuash diçka për fat të mirë

Nëse jeni të përhumbur vazhdimisht nga një sërë dështimesh, kjo është një arsye serioze për të menduar se si të ndryshoni gjithçka. Ka dy rrugëdalje: drejtohuni te një shikues me aftësi magjike, ose njihuni me ritet bazë që mund të kryeni vetë, dhe efektiviteti i tyre do të bëhet i dukshëm pothuajse menjëherë.

Është e rëndësishme të mbani mend se rezultati përfundimtar varet jo vetëm nga fjalët e folura ose nga subjekti i zgjedhur për komplotin, por edhe nga respektimi i rregullave të caktuara nga personi që do të kryejë ritualin.

Çfarë duhet të dijë të gjithë ata që duan të flasin për dashuri, fat dhe lumturi:

nuskë elefanti
 • Edhe magjia e bardhë mund të jetë e rrezikshme, kështu që para se të drejtoheni në ndihmën e saj, duhet të mendoni për pasojat e saj. ;
 • Nëse nuk mund t'i mësoni fjalët e lutjes, mund t'i shkruani në një copë letër, por pasi ta lexoni, digjni menjëherë duke përdorur flakën e një qiri të kishës;
 • Gjatë ceremonisë, personi që e drejton duhet të jetë në dhomë. Nuk lejohen zhurmat, batutat, të qeshurat dhe prania e të huajve;
 • Nuk rekomandohet kryerja e ritualeve gjatë shtatzënisë: kjo është e mbushur me probleme me fëmijën ose lindjen e fëmijës, dhe në të ardhmen, dështimi mund të thirret tek fëmija juaj;
 • amulet nga syri i keq
 • Nëse për ndonjë arsye nuk është e mundur të lexoni vetë komplotin (për shembull, për shkak të frikës), mund t'i drejtoheni një personi tjetër për ndihmë, por atëherë patjetër që duhet ta falënderoni atë në mënyrë që komploti të funksionojë në drejtimin e duhur;
 • Rekomandohet të shmangni alkoolin dhe ushqimin e pashëndetshëm 3 ditë para procedurës. Dieta duhet të përmbajë vetëm ushqime të shëndetshme: ato kanë energji pozitive;
 • Disa ditë para ceremonisë, duhet të përpiqeni të shmangni mosmarrëveshjet dhe skandalet: ato ndikojnë negativisht në fushën e energjisë;
 • Ju nuk mund t'i tregoni askujt për qëllimin tuaj për të kryer ritualin, si dhe pasi të jetë kryer. Gjithçka duhet të mbetet sekrete, përndryshe komploti nuk do të funksionojë.

Duke pasur parasysh detajet e mësipërme gjatë kryerjes së ceremonisë, ju mund ta bëni atë absolutisht të sigurt dhe efektiv, dhe atëherë do të tërheqë vërtet fat dhe lumturi.

Si të thuash një gjë për fat të mirë?

Në mënyrë që të jeni gjithmonë me fat në të gjitha çështjet, duhet të gjeni gjënë tuaj të preferuar dhe të lexoni një lutje të tillë 12 herë për të tërhequr mirëqenien, e cila me siguri do të ndikojë në të gjitha fushat e jetës.

"Ashtu si një ketri veshi një pallto leshi, nuk e hoqi atë, kështu që ju (emërtoni një gjë) unë isha me fat, solla lumturi. Le të jetë kështu! "

Ekziston një mundësi tjetër për ceremoninë, për të cilën keni nevojë për një kunj të thjeshtë:

 • Ne presim që hëna të arrijë fazën e hënës së re;
 • Në mesnatë marrim një kunj dhe lexojmë mbi të:

"Hëna rilind, fuqia e saj zgjohet dhe shkon drejt e tek unë. Fati im nuk do të më shkulet nga kjo kunj, ashtu siç hëna nuk do të ndahet kurrë me qiellin. Në fund të fatit tim që më ndjek, bëj mirë të madhe! Amen! "

Është e këshillueshme që të bëni një ritual të tillë çdo herë në hënën e plotë, dhe atëherë fati me siguri nuk do të largohet kurrë.

Komplote për pasuri dhe fat të mirë

Një situatë e vështirë financiare mund të korrigjohet lehtësisht me një monedhë 5 kopekë, nëse e flisni si më poshtë:

Ne i vendosim paratë në pëllëmbën e majtë dhe lexojmë komplotin e krijuar posaçërisht për të:

"Para në para, kuleta në portofol. Ashtu si dielli është i artë nga drita, ashtu edhe qindarka ime shkëlqeu, solli para, dha gëzim. Siç u tha, ashtu u bë. Bëhuni fjalët e mia të forta dhe veprimet e mia të qëndrueshme. Në emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. "

Ne mbajmë një monedhë me vete për një vit, pastaj përsërisim ceremoninë përsëri.

Këshillohet që të mos i jepni para askujt dhe t'i vendosni pas ritualit në një portofol në një xhep të veçantë.

Opinionet mbi amuletat për fat dhe para

Amuletat që tërheqin para dhe fat të mirë kanë vlerësime të ndryshme. Ndër avantazhet e tyre, njerëzit shënojnë një përmirësim të vërtetë në çështjet materiale pasi bënë amuletin me duart e tyre.

Shumë njerëz pëlqejnë amuletat e blera. Disavantazhet, pa dyshim, përfshijnë rastet e mashtrimit të përhapur kur porosisni përmes internetit. Po, dhe magjistarët-mashtruesit nuk janë të pazakontë. Gjithashtu, disavantazhet përfshijnë koston e shtrenjtë të talismanit të blerë ose të porositur.

Nëse keni frikë nga mashtruesit, atëherë bëni një amuletë të tillë me duart tuaja, ndërsa besoni, mos dyshoni në përfitimet e tij, atëherë fati nuk do të kalojë. Por nuk duhet ta zhvendosni të gjithë përgjegjësinë tek amuleti, duhet të përpiqeni të ndryshoni vetë pozicionin tuaj. Dhe hajmali do t'ju ndihmojë me këtë.